Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, memur alım ilanları.

Benzinde 25 Kuruşluk İndirim Yapılıyor 27 Ekim 2021

Ülkemizde son dönemde dövizde yaşanan yukarı yönlü değişim piyasayı özellikle akaryakıt fiyatlarını etkilemekte. Bu durumun neticesinde LPG, benzin ve mazotta artış gerçekleştirildi. Bugün iyi haber Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) geldi. Yapılan açıklamada bu geceden itibaren benzinde 25 kuruş indirim yapıldığı duyuruldu. Bu indirimle birlikte Başkent Ankara’da ortalama 8,75 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 8,50 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 8,67 liradan 8,42 liraya, İzmir’de 8,75 liradan 8,50 liraya inecek.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.