Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, memur alım ilanları.

Kızılcık Şerbeti Nilay “Feyza Civelek” Kimdir? Eşi Kim? Hastalığı Nedir? – 2023

Feyza Civelek Kimdir? Son dönemlerde isminden çokça bahsettiren Show TV’nin sevilen dizisi “Kızıcık Şerbeti” oyuncuları merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek’in kim olduğu sevenleri tarafından internet üzerinden aratıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay “Feyza Civelek” Kimdir? Eşi Kim? Hastalığı Nedir? – 2023

 

Feyza Civelek Kimdir?

Feyza Civelek 1995 yılında İstanbulda dünyaya geldi. Şimdilerde 28 yaşındadır. Annesi, Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristi Melis Civelek’tir.

Çocukluk dönemini İstanbul’da geçirdi. Annesinden ötürü, çocuk yaşlardan itibaren medya sektörü ile içli dışlıydı. Eğitim hayatına devam ederken dizilerde rol almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2006’da Acemi Cadı dizisinde yaşadı.

İlk deneyiminin ardından birçok dizide boy gösteren Feyza Civelek, asıl çıkışını Adını Feriha Koydum dizisi ile yaşadı. Buradaki rolünün ardından ise Güllerin Savaşı dizisi ile yükseliş yakaladı.

Oyuncu Feyza Civelek şimdilerde Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde oyunculuk performansı sergilemektedir. Dizide Nilay karakterine hayat vermektedir.

 

Feyza Civelek Eşi Kimdir?

Feyza Civelek’in eşi hakkında kamuoyunda bilinen bir bilgi bulunmamaktadır. Medya ve sosyal medya hesaplarında da Feyza Civelek‘in evli veya ilişkisi olduğuna dair herhangi bir haber veya paylaşım yer almamaktadır. Dolayısıyla Feyza Civelek’in eşi veya partneri hakkında resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

 

Feyza Civelek Hastalığı Nedir?

Feyza Civelek’in herhangi bir hastalığı hakkında bilinen bir bilgi bulunmamaktadır. Kendisiyle ilgili herhangi bir sağlık sorunuyla ilgili açıklama yapmamış veya medyada yer almamıştır. Dolayısıyla Feyza Civelek’in herhangi bir hastalığı hakkında bir bilgi mevcut değildir.

 

Kızılcık Şerbeti Nilay “Feyza Civelek” Kimdir? Eşi Kim? Hastalığı Nedir? – 2023

 

Rol Aldığı Diziler:

Kızılcık Şerbeti (Nilay, TV Dizisi 2022)
Sol Yanım (Nazlım, TV Dizisi 2020)
Bir Umut Yeter (Damla Akar, TV Dizisi 2018)
Güllerin Savaşı (Çiçek, TV Dizisi 2014-2015)
Adını Feriha Koydum (Lara, TV Dizisi 2011-2012)
Kavak Yelleri (TV Dizisi 2009)
Acemi Cadı (Feyza, TV Dizisi 2006)

 

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Fragmanı

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.