Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, memur alım ilanları.

2021 ÖABT Yarın (15 Ağustos 2021 Pazar) Gerçekleştirilecek

2021 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 15 Ağustos 2021 pazar günü iki oturum halinde gerçekleştirilecek. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi gerçekleştirilecek sınava ilişkin bir duyuru yayımladı. Yapılan açıklama da 2021 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 1. oturumu için saat 10:00’dan sonra öğleden sonra gerçekleştirilecek 2. oturum için saat 14:30’dan sonra sınav binalarına adayların alınmayacağını duyurdu.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada aynı zamanda adayların, sınava giriş belgesi ile fotoğraflı nüfus cüzdanı, TC kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerektiği. Ayrıca, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, kimlik belgesi olarak kabul edileceği bilgisi de paylaşıldı.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.