Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, memur alım ilanları.

Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Nazif Yılmaz Atandı. Kimdir 2022

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer göreve geldiği günden beri kendi ekibini oluşturma ve yeni bir yapılanma gerçekleştirme çabası içerisinde. Bu nedenle üst düzey bürokratlarında görev değişikliğine gidiyor. İl ve ilçe milli eğitim müdürleri, daire başkanları, şube müdürleri düzeyinde değişiklikler yaptı. Son olarak dün yayımlanan Resmi Gazete’de Milli Eğitim Bakan Yardımcısında da değişikliğe gitti. Resmi Gazete’nin 8 Ocak 2021 tarih ve 31713 sayısında yayımlanan Cumhurbaşkarı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararına göre Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili görevden alındı ve yerine Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü olarak görev yapan Nazif Yılmaz atandı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz Kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın hiçte yabancı olmadığı Nazif Yılmaz aslen Kayseri Develi’li. 1971 yılında dünyaya gelen Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz aynı zamanda hafız. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olan Yılmaz lise eğitimini Develi İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı’nda, doktora çalışmasını da Din Eğitimi Anabilim Dalı´nda “İmam Hatip Liselerinde Kur´an-ı Kerim Öğretiminde Yeni Yöntemler ve Materyal Kullanımı” adlı tezi ile Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamladı.

20 yılından bugüne kadar Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak itti. Resmi Gazete’nin 8 Ocak 2021 tarih ve 31713 sayısında yayımlanan Cumhurbaşkarı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararına göre Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına atandı.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.