Memur, Memurlar, Öğretmen, 4/C, 4/B, Sözleşmeli Personel, Sağlık Personeli, Askeri Personel, Emniyet Teşkilatı ile ilgili haberler, kpss yerleştirme ve sonuçları, memur alım ilanları.

2021 YKS Görevli Ücretleri Belli Oldu Ne Kadar

2021 YKS Görevli Ücretleri Belli Oldu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021’in gerçekleşmesine sayılı günler kaldı. Yükseköğretime geçiş kapısı olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öğrencilerimiz ve aileleri için büyük önem taşıyor. Sınavın bu öneminin dışında ekonomisinin büyüklüğü ile de ilgi çekiyor. Adayların sınavlara başvuru ücretleri her yıl birçok öğrenci için halen sorun olarak ortaya çıkıyor. Sınav ekonomisinin bir parçası ise sınavlarda görev alan öğretmen, akademisyen ve diğer personellerin ücretleri. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavında görev alacak kişilerin ücretleri belli oldu.

2021 YKS Gözetmen, Salon Başkanı, Yedek Gözetmen Ücreti Ne Kadar?

6 Haziran’da YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran’da YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) gerçekleştirilecek.

Bu sınavlarda öğretmenlere ödenecek ücretler şöyle:

Yukarıdaki listeye göre en yüksek ücreti Bina Sınav Sorumlusu alırken en düşük ücreti Yedek Gözetmen alacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021’de görev alacak kişilerin görevli belgeleri ve diğer işlemleri için ise ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemine ulaşması gerekmektedir.

ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi için tıklayınız. 

Biz de memurlarimiz.com ailesi olarak başta sınava girecek adaylara, sonrasında da sınavın gerçekleşmesi için Koronavirüsün bu kadar yoğun yaşandığı bir dönemde fedakarca görev alanlara başarılar diliyoruz.

1 yorum
  1. […] 2021 ÖSYM SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR? […]

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.